HET GEZICHT ACHTER HET MERK

Ben je nieuwsgierig wie nu eigenlijk het gezicht achter MA-CIEL Kidslifestyle© is? Diegene waarmee je mailcontact hebt over je wholesale bestelling, de levertijden en ook de persoon die de door jou bestelde producten maakt en verpakt?

Ik ben Maciël, sinds 1999 getrouwd met Jeffrey en mama van Milan (2001), Finn (2003) en Raf (2006). Samen wonen wij in het mooie Brabantse Asten. Ik ben een echt familiemens, hou van lekker eten, goede rode wijn, cappuccino... Bloemen in huis zijn een múst (lang leve Bloomon) en sinds een tijdje ben ik ook een plantlover en komt er langzaam aan steeds meer groen in huis. Ik functioneer het beste als de zon schijnt dus temperaturen boven de 20 graden hebben mijn voorkeur en onze favoriete vakantie bestemming is Italië, daar gaat de reis dan ook iedere zomer naartoe...

Begin 2010 startte ik met www.ma-ciel.nl, een webshop met handgemaakte baby cadeautjes en kinderkamer accessoires.

In 2015 kwam daar een tweede webshop bij, speciaal voor retailers. Ik kreeg namelijk steeds vaker de vraag van collega ondernemers of ze mijn spullen in konden kopen en wat is nu een groter compliment dan dat?! Inmiddels zijn er rond de 30 shops in Nederland en België die producten van MA-CIEL Kidslifestyle© verkopen. Daar ben ik méga trots op!!

Deze wholesale shop run ik dus naast mijn andere webshop en dat is soms druk, maar wel heel erg leuk! 

MA-CIEL Kidslifestyle© is een eenmanszaak zonder personeel. Dat betekent dat ik álles zelf doe: het ontwerpen, knippen en naaien van de producten, bestellingen verpakken en versturen, klantcontact, administratie, inkoop en alles wat er verder nog bij komt kijken.

Soms zou het fijn zijn om een paar extra handen te hebben (een naaister) maar dat zou ook betekenen dat de inkoopprijzen fors omhoog moeten. Voor alsnog kies ik er dus voor om met levertijden te werken. Dit is standaard 5-10 werkdagen, maar kan in geval van grote drukte of onverwachte omstandigheden uitlopen naar 15 werkdagen. Ik hoop in de toekomst meer uit voorraad te kunnen leveren, hopelijk gaat dat ooit lukken!

Wil je meer over mij weten of op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de webshop(s)? Volg me dan via Instagram: @ma.ciel.kidslifestyle 

 

Liefs, Maciël

 

© 2016 - 2022 maciel-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie worden wholesale orders pas weer vanaf 10 januari in behandeling genomen en verwerkt volgens de standaard levertermijn.